Forside  
Klubben  
Racens historie  
Danske Landhøns  
Luttehøns  
Danske dværg-landhøns  
Lutte - dværge  
At holde Landhøns  
Opdrættertips  
Gamle Danske Husdyrracer  
Klubinformation  

   Klubinformation

Bestyrelse:

Formand:

Søren Thomassen, tlf.: 30 30 05 77

Næstformand:

Kasserer:

Kasper Pedersen, tlf.: 24 26 87 95

Sekretær:

Elo Rasmussen, tlf.: 20 94 86 66

Best.medlem:

Mathias Christensen, tlf.: 22 56 25 24

 

Når du bliver medlem af en Specialklub, har du taget initiativ til at få beriget din hobby, og vi vil ønske dig hjertelig velkommen i Specialklubben. Hvad du forventer, at få ud af en indmeldelse, kan være mange ting, men forudsætningen for at vi kan opfylde dem er, at du selv er aktiv deltager i vore aktiviteter. Vi tilbyder dig bl.a. opdrætterliste over vore medlemmer, information om de forskellige farvevariationers avl og udvikling. Vi har et godt samarbejde med dommere, som er specialister i vore racer, vi indstiller dommere til Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavls landsudstilling. Der uddeler vi vore ærespræmier og andre præmier blandt medlemmer.. Landhønseklubben er altid behjælpelig med råd og vejledning. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Medlemskab

Et medlemskab af Specialklubben for Danske Landhøns til 150,- kr. årligt, henvendelse til kasseren. Kontingent kan betales på:

Bankkonto 7780-0000339317.

IBAN DK3377800000339317

BIC_KODE/SWIFT SKJBDK 22

Med dit medlemskab er du med til at støtte op omkring avlen af den Danske Landhøne.

Medlemsbladet Landhanen

Udkommer i september/oktober og marts/april, har du et eller andet som du gerne vil fortælle i bladet er dette velkommen. Har du et emne, du syntes der skal tages op, kontakt venligst. bestyrelsen. En artikel, indlæg og Landhønsehistorier er velkommen til næste nummer, vil være meget velkommen. Senest midt februar.

Bevaringsarbejdet

Er man interesseret i bevaringsarbejdet for vor nationale hønserace, Den Danske Landhøne, kan man lade sig registrere ved Specialklubben for Danske Landhøns. Send navn og adresse, samt lidt om hvilke dyr du har, hvor de stammer fra og hvor lang tid du har haft dem til kasseren.

Siden opdateret: 28-08-2018

Til side top
 WebDesign